> Kattints és hívd <

Rólunk

Mi motivál minket? Milyen értéket képviselünk? Ismerj meg tudj meg olvass el rólunk mindent

kép:canva

Célunk

Hisszük, hogy a fenntartható jövő egyrészt környezetbarát, másrészt ésszerű és gazdaságos megoldásokon kell, hogy alapuljon. Ennek érdekében, ismereteinket folyamatosan bővítjük és elérhető megoldásokat keresünk, ügyfeleink specifikus igényeire.

Küldetésünk, hogy fejlett megoldásainak segítségével, a magyar építőipar élvonalába kerüljünk. Minden egyes projektünk során a gördülékeny és hatékony kivitelezést helyezzük előtérbe, ezzel is biztosítva a projekt sikerét és ügyfeleink maximális elégedettségét. 

referenciák step solar így dolgozunk mi napelem telepítés galéria portfólió
kép:canva
kép:canva

Vezetőség

Orosz Péter

Tulajdonos

Orosz Bálint

Műszaki üzletágvezető

Ismerd meg a 3 legfontosabb ismérvünket

kép:canva

1. ügyfélközpontúság

Hozzád igazodunk

Kiemelten fontos számunkra az egyénre szabott megoldás. Projekteinket mindig egy személyes egyeztetés és helyszíni felmérés indítja el. Először igyekszünk teljes körűen megérteni specifikus szükségleteid és megismerni technikai körülményeid. Ezt követően szakértőink dolgoznak azon, hogy a rendelkezésre álló technológiai lehetőségeket kihasználva, az anyagi lehetőségeket figyelembe véve, a leginkább megfelelő megoldást kínálják számodra. A tiszta és folyamatos kommunikációban hiszünk, amely azt a célt szolgálja, hogy az együttműködés folyamán minden lépésről pontosan és időben értesülhess.

2. felkészültség

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen

A STEP Solar-nál a legértékesebb erőforrásunk a tapasztalt napelem telepítő szakembereink és a jól felkészült csapatunk. Eszközeink és biztos beszállítói hátterünk, mind azt a célt szolgálják, hogy gördülékeny úton, profi munkát adhassunk át számodra. Képesek vagyunk extrém telepítési környezet, és nem várt szituációk kezelésére is, elsődlegesen azonban mindig azon vagyunk, hogy elkerüljük a váratlant.

kép:canva

kép:canva

3. hatékonyság

Veled vagyunk. Érted vagyunk

Mi a STEP Solarnál – az egyszerűbben, okosabban megoldásokban hiszünk. A személyes kacsolattartást, részletes digitális dokumentációval, és online kapcsolatteremtési megoldásokkal támogatjuk – chat, videochat, email stb… Így szeretnénk biztosítani hogy elérhetőek legyünk számodra, továbbá azt, hogy az ügyintézés egyszerű és gyors legyen. Számodra a legkényelmesebb!

Ügyfeleink mondták

Hol telepítünk?

Budapest és Pest megyében számos napelem került háztetőkre, vagy talajra. Lehet, hogy a tiedet tervezzük meg legközelebb?

+36 20 253 0593