Napelem hírek

Napenergia újságok tudatos kíváncsi felelős napelemeseknek

Napenergia plusz program 2024 – Előregisztráció után

Mik a Napenergia Plusz Program következő lépései az előregisztrációt követően? Mikorra számítható, hogy a rendszerem üzemel?
rólunk step solar hozzád igazodunk

Előregisztráció - mikorra lesz eredmény?

Tegnap hivatalosan elindult a Napenergia Plusz pályázat, melyre már számos lelkes résztvevő adta be előregisztrációját. A nagy érdeklődés miatt feltehetően már beteltek a rendelkezésre álló helyek, ám mindazonáltal érdemes lehet megpróbálni a regisztrációt, mivel a pályázat elbírálásának folyamata még tart (január 16.). 15 napon belül értesítik a pályázókat, és hagyják jóvá az előregisztrációs kérelmeket.

Kivitelező kiválasztása

A sikeres pályáztóknak ezt követően kivitelezőt kell választania. Amint kiválasztottad a megfelelő kivitelezőt, ők egy kapcsolatfelvételi űrlapot kapnak. 

Minket, a Step Solart BIMeXpert Kft. néven találhatsz meg.

 Ezen keresztül a pályázónak árajánlatot küldenek a cégek. A pályázó kiválasztja a számára legmegfelelőbb ajánlatot. A kiválasztó kivitelező rögzíti a pályázati rendszerven a költségvetést, amely automatikusan ellenőrződik. A megfelelő költségvetésekből hivatalos dokumentumot gyárt a rendszer. Ennek aláírása után a kivitelező feltölti a pályázati portálra az aláírt vállalkozási szerződést.

Kapocslatfelvétel az elosztóhálózat üzemeltetőjével (DSO) és támogatási kérelem

Ezután szükséges benyújtani a csatlakozási igényt az elosztóhálózat üzemeltetőjének. Természetesen ezt hamarabb is lehetséges beadni, illetve ennek megléte szükséges a támogatási kérelem benyújtásához. A támogatási kérelem benyújtása a vállalkozói szerződés és a benyújtott csatlakozási kérelem birtokában lehetséges. Ellenőrzése és jóváhagyása szintén 15 napig tart.

Kivitelezés, készre jelentés

Az elosztóhálózat üzemeltetőjének jóváhagyása után következik a rendszer telepítése. Ez az elbírálás akár 6 hónapig is eltarthat, erre sajnos nincsen ráhatásunk. Amennyiben megérkezik a válasz, a Műszaki és Gazdasági tájékoztató, a Step Solar szakértői gondoskodnak a mielőbbi telepítésről, majd a projekt készenléti állapotban kerül bejelentésre. Ezt követően az elosztóhálózat üzemeltetőjének elfogadását várjuk.

Projekt befejezés

Végső lépésként, miután az üzemeltető jóváhagyta a telepített rendszert, a résztvevők élvezhetik a megújuló energia előnyeit.

A támogatás kifizetése a rendszer elfogadása után történik.

A Napenergia Plusz pályázat egy remek lehetőség azoknak, akik szeretnék környezetbarát módon kielégíteni energiaigényüket, és aktívan hozzájárulni a fenntarthatósághoz. Ne hagyjátok ki ezt a zöld energiaváltást és csatlakozzatok a Napenergia Plusz programhoz még ma!

Összegzés

Kérdezz bátran, ha bárhol elakadtál a folyamatban, szívesen segítünk.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kapcsolódó cikk:

További cikkek itt:

Napelemes rendszer, napelem panel a tetőn

Napelem hírek, aktualitások – 2023 december

Milyen hírek vannak a napelem rendszerekkel kapcsolatban? Milyen napelem elszámolási rendszer van Magyarországon? Ki felel a napelemes ügyekért? Mit lehet tudni a napelem rendszer egyes elemeiről?
Ha kíváncsi vagy, 2023 decemberében mi a helyzet a napelem rendszerekkel, a legjobb helyen jársz. Cikkünkből minden kiderül!

Tovább olvasom »

Küldj üzenetet

step színes logó 2023.12.4
Fedezd fel a Nap erejét, és hasznosítsd energiáját minden nap! Élvezd napelem rendszered számos előnyét! Napelemed telepítésében nem vagy egyedül, ránk számíthatsz!
Lépj velünk a Nap felé!

kapcsolat

step színes logó 2023.12.4

Fedezd fel a Nap erejét, és hasznosítsd energiáját minden nap! Élvezd napelem rendszered számos előnyét! Napelemed telepítésében nem vagy egyedül, ránk számíthatsz Lépj velünk a Nap felé!

kapcsolat

©2023 STEP SOLAR Minden jog fenntartva

website: MakeupYourSite

+36 20 253 0593